perjantai 30. heinäkuuta 2010

Match show ja agility tulokset

Käväistiin Emma.A:n ja Emma W:n kanssa Koneen Kentän mätsärissä keskiviikkona.
Mätsärin järjesti Suomen englanninbulldoggiyhdistyksen Helsingin paikallisosasto sekä Bullmastiffit ja Mastiffit ry. Paikalle oli hommattu ulkomuototuomarit ja arvostelu sitten pikkasen kesti!
Pienissä aikuisissa oli varmasti yli 100 koiraa ja tuomarina toimi Karjaallakin meitä arvostellut Marja Kurittu.
18:00 aikaa paikalla ja oma vuoro n. klo. 20:00. Koiraa ketutti ja niin ketutti muuten omistajaakin. Ilman über hauskaa seuraa ja hyvää säätä olisi kyllä palanut käpy.
Sininen nauha ja ulos, siinäpä meidän tulos. Sinisten ryhmäkehässä Kurittu ei vilkaissutkaan pomppivaa ja muuten vaan pitkästynyttä harjakoiraa sekä sen hohoijaa- ilmeellä esiintynyttä omistajaa. Eipä tosin ihan kauheesti haitannut päästä kotiin siinä vaiheessa iltaa! :D
Ja vali vali saarnan takaa täytyy sen verta hehkuttaa että oli hauskan seuran lisäksi ihana nähdä pitkästä aikaa tuttuja ja paljon erilaisia harjiksia. Ja miten upeita tanskandoggeja sekä yksi punainen tricolor aussiepentu!

Lauantaina olisi mahdollisesti tarkoitus lähteä Pedon kanssa möllikisoihin, mikäli koiran kunto sen sallii. Meidän kisa kokemus kun mahtuu hurjaan kahteen kisaan, jos Agirotua ei lasketa:
Tehis Cup 15.4. minimöllien voitto
Nasta Cup 23.4. HYL
Pitäisi siis todella ruveta ottamaan itseä niskasta kiinni ja pakottautua kisaamaan. Harmillista että senkin lisäksi joutuu aina arpomaan kykeneekö koira kisaamaan/treenaamaan vai ei :(
Viime viikolla käytiin treenimässä oman seuran kentällä keppejä ja keinua. Kepitkin hakee jo hienosti itse eli potentiaaliahan tuosta kyllä löytyisi vaikka ja mihin. Treenaaminen piti tosin sitten lopettaa kesken kun takajalka rupesi näyttämään jotenkin löysältä koiran liikkuessa.
Lihaksisto on mielestäni kehittynyt kivasti Timon luona käynnin jälkeen, joten jatketaan samaa rataa ja katsotaan miten se vaikuttaa asioihin. Päivä kerrallaan, ei tilanteessa oikein muutakaan voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti