maanantai 12. heinäkuuta 2010

Vuoden 2010 näyttelyarvostelut

Lahti KV 24.4
Kooltaan ylärajalla. Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan tyypikäs. Kantaa korvansa oikein. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvät posket & kuonon pituus. Alaleuan tulisi olla leveämpi ja hammasrivin tasaisempi. Kaunis jalo niska. Tyypikäs rungon muoto. Pitäisi olla vakaampi edestä, kääntää hieman etukäpäliä ulos. Hyvät reidet ja sääret. Terve iho ja hyvät hapsut. Liikkuu epävakaasti edestä.

Helsinki KV 22.5
Hyvä koko. Hyvät mittasuhteet. Hieman pienet korvat. Kallo saisi olla jalompi. Hyvä ylälinja. Takaosa saisi olla paremmin kulmautunut. Töpöttävät liikkeet. Hyvä crest ja iho. Hyvä rinnan syvyys ja seistessä tasainen ylälinja. Esitettiin hyvin mutta se ei aina riitä.

Karjaa KR 11.7
Erinomainen koko ja rungon mittasuhteet. Oikean mallinen pää. Kaunis ilme mutta silmät voisivat olla hieman tummemmat. Hieman poskia. Ok purenta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän syvyys. Liikkuu edestä hyvin mutta takaa voisi olla voimakkaampi työntö. Hapsut oikeissa paikoissa. Miellyttävä luonne.

Tuomarit ja tulokset edellisessä tekstissä. Mua edelleen hymyilyttää Lehtisen arvostelu ja viimeinen lause, positiivisesti.

1 kommentti:

  1. Ahhahhaa, repesin kyllä ääneen tolle "esitettiin hyvin, mutta se ei aina riitä" -kohdalle. Ihan parhautta!

    VastaaPoista