torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevät!

Jiiihuuu, kevät on täällä ja treenikentät sulia!

Penny on ollut tauolla agipuuhista jo hetken aikaa, ja varmaan sen kanssa keskitytään nyt muihin juttuihin kunnes ulkotreenit alkaa.
Taipparit olisi tarkoitus suorittaa kesällä, joten puuhaa riittää silläkin saralla.
Sen verta voi sanoa, että pillitreeneissä on tapahtunut huikeaa kehitystä. Jaska on jaksanut työstää koiralle hyvän motivaation pilliin.
Olohuone noutojakin ovat tehneet siivellä jo muutamia muistin virkistämiseksi. Kaippa se sieltä löytyy useampien treenikertojen jälkeen :)

Pulman kanssa ollaan reenailtu tottiksia ja hakua. Ilmaisuongelmat järkyttivät hieman omaa mieltäni hakukauden lopussa eikä täydellistä moodia treenaamiseen sitten löytynytkään oikein mistään. Rupesimme jo vähän totuttelemaan ajatukseen nimeltä rulla. Kiitos kevättalven ja alkukevään aikana tehtyjen ilmaisutreenien, homma alkoi jo näyttää paremmalta. Jatkamme siis haukun treenaamista ja toivomme että kyllä se siitä loksahtaa kohdilleen.

Tottiksessa ollaan tehty Jessican koutsaamana kokeenomaista kentälle tuloa ja ilmoittautumista sekä tietysti seuraamista sekä eteen tuloa. Muistin virkistämiseksi sitten maahan menoa ja istumista.
Kotitreeninä olen ottanut aina silloin tällöin perusasennossa kontaktia ja käännöksiä sekä paikkamakuun asentoa. Joo, ehkä vähän turhaa hifistelyä tässä kohtaa, mutta Pulman mielestä kaikki tämmönen on aina kivaa, niin eipä siitä haittaakaan tunnu olevan.

Paikkamakuita ollaan otettu joka kerta Katjan tokoreeneissä ja Nooran kanssa sitten vielä perropoikien kera. Kiitos kaikille treeniseurasta, harjoitukset jatkukoon! :)

BH alkaa siis jo tuntumaan ihan kohtuullisen realistiselta tavoitteelta. Mun epäuskosta on joutunut tietysti perheen lisäksi kärsimään myös ystävät ja treenikaverit. Syteen tai saveen, ainakaan ei oo yritystä eikä tukea puuttunu.

Pekopuolella päätettiin pitää huilitaukoa, eli raunioilla meitä ei ainakaan tällä kaudella tulla näkemään, vaan keskitytään nyt koko tämä kausi pk-puoleen. Ei vaan aika enää riittänyt kaikkeen kun on ns. "omiakin harrastuksia".









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti