tiistai 21. syyskuuta 2010

Möllikisat

Käytiin Pedon kanssa AST:n järjestämissä möllikisoissa viime perjantaina.

Intoa koirasta ei puuttunut taaskaan, vaikka aika kertookin ihan muuta: 42,75 s ihanneajan ollessa 50 s.
ja 10 ratavirhettä.
Rata alkoi 3 hypyn suoralla, joista toinen oli pituus. Otin reippaasti etumatkaa, koska suorilla meillä ei aiemmin ole ollut mitään ongelmaa. Peto kuitenkin tuli pituuden ohi ja siitä rapsahti heti vitonen ja meni kiitettävästi aikaa hukkaan. En muista, mutta voi olla että olin itse huonosti sijoittuneena radalle.
Putkissa (ainakin yhdessä niistä) oli muuten vettä, joka jännitti mua mutta ei Petoa.
Putkesta kuitenkin toinen vitonen. Käsky vaan auttamattomasti myöhässä, itseasiassa olin jotenkin unohtanut radasta koko putken. Putkelle tulo oli kuitenkin omasta mielestäni todella helppo, joten Pedon olisi olettanut lukitsevan sen ihan ilman käskyäkin. Toisin kävi ja Peto kiersi putken ulkokautta. Siinä vaiheessa taisin revetä nauramaan. Loppu rata menikin kivuttomasti, mitä nyt vähän säädettiin takaaleikkausten kanssa, mutta "kuuluu asiaan". Sijoitus 7/14.

Koppis sai sunnuntaina akuutin ripulin ja oksenteli yön läpi. Maanantaina jätettiin Pedon agit väliin tästä syystä. Harmillista, sillä meillä on lauantaina ensimmäiset viralliset kisat Purinalla. Lahjattomat treenaa, niinhän se taisi mennä!
Mennään siis sitäkin paremmalla syyllä hakemaan 2 hyllyä ja pitämään hauskaa hyvässä porukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti