tiistai 8. lokakuuta 2013

Mihin se kesä katosi?

Ja niin on taas kesä ohi! Täytyisi varmaan muistaa päivitellä blogia hieman useammin, kun muistikapasiteettikin alkaa näemmä olla aika rajallinen.

Viimeisin päivitys oli kesän Black Zone's kennel leiriltä, ja tarkoitukseni oli vakaasti kirjoittaa myös siinä samalla Myytin leiristä.
Saimme siis tänäkin vuonna kunnian osallistua Myytin leirille. Leiri järjestettiin Jyväskylän lähellä Uuraisilla. Olin itse tuon viikon lomalla, joten päätinkin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ajelin jo perjantaina Jyväskylään ystävän luokse ja kävimme haistelemassa Neste Rally huumaa.
Lauantai aamuna starttasin auton nokan kohti Uuraisia.

Lauantainen hakumaasto oli tosi haastava joten päätimme että siinä on turha ruveta rullan kanssa kikkailemaan. Seuraavana päivänä olisi Pulmikselle sitten luvassa kaksi rundia.

Iltapäivällä ennen lounasta teimme tottista. Jessica keksikin että Pulmalle voisi tehdä pk-hyppytreenin ilman kapulaa. Niin, siis emme ole tätäkään treenanneet ikinä, ihan siis vaan siksi että ohjaajan hermorakenne ei kestä ruveta treenaamaan jotain sellaista mitä ei olla koskaan treenannut aikaisemmin. Hienosti meni treenit, ja Pulman hyppy oli teknisesti hyvä ja hypätessä ilme rento. Mukavaa että päästiin taas aloittamaan tämäkin treeni osaavissa käsissä.

Sunnuntain hakumetsä oli aivan loistava Pulman treenejä ajatellen, ja tarkoitus olikin tehdä nyt Pulmalle sitten ne kaksi treeniä. Oivalsin näissä treeneissä että osa meidän ilmaisuketjun katkeamisongelmaa on se, että jään itse joko keräilemään rullia ennen näytölle lähetystä TAI en ota rullaa maasta ollenkaan. Tuon ymmärrettyäni treeni meni omasta mielestäni loistavasti. Aivan huikea lopetus leirille, siis onnistunut treeni :)

Kiitokset koko Myytin mahtavalle porukalle! Tälle leirille on aina ilo osallistua, kun koko porukka ottaa meidät avoimin mielin vastaan. Kertaakaan ei ole tullut sellainen olo, että olisi ulkopuolisena mukana, vaikka "vääränrotuinen" onkin.

No niin ja sitten syksyyn tähän samaan syssyyn.
Meidän lauman kokoonpano muuttui tuossa syys-lokakuun vaihteessa, kun päätimme lähteä eri teille avon kanssa. Penelope pakkasi reppunsa, ja jäi Jaskan luo Espooseen, kun taas Pulman reppu kuljetettiin Kirkkonummelle. Peto puolestaan lähti seuraneidiksi Koppiksen luokse, jos joku ihmettelee ettei pientä Taikaponia näy seurassamme tällä hetkellä. Peto liittyy taas vahvuuteen, kunhan asumiskuviot selviää.

Pulma siirtyi Pedon paikalle agilityryhmään. Joo uskokaa tai älkää, sen kanssa voi tehdä nyt jo agilityä! Agility tulee olemaan meille semmoinen hupailulaji haun tilalle talvisin, ilman suurempia paineita tai kisatavoitteita.
Haun saralla ei ole mitään uutta, rullailmaisutreenit jatkuu edelleen. Ollaan otettu välillä ääniapuja näytöille, se näyttää kyllä olevan oikein toimiva idea.

Jatketaan rullanpitoharjoituksia kenttätreeneinä, eikä toistaiseksi viedä niitä ollenkaan sinne hakumetsään.

Tottiksessa olen onnistunut sössimään sen meidän ainoan vahvan osa-aluuen: seuraamisen. Ollaan upean ilmeen ja kontaktin sivutuotteena saatu aikaan edistämisongelma. Sitä nyt sitten paikkaillaan perusasentokuurilla, joka jo nyt näyttää tuottavan tulosta :)
Pitotreenit edistyy hyvin, olen jo totutellut ajatukseen ensimmäisen ihka oman kapulan ostosta.

Tavoitteemme tälle vuodelle oli BH ja mahdollisuuksien mukaan HK1. Viimeistä emme lähteneet tietenkään edes tavoittelemaan kun ilmaisu meni uusiksi. Voinen siis hyvillä mielin sanoa että tavoitteet täyttyivät tältä vuodelta! Treenejä emme toki lopeta, mutta tähän vuoteen tuskin enää mitään kisojakaan mahtuu. Ja hei muuten te kaikki omatoimitottistelijat, me tarttettais nyt myös Kirkkonummen suunnilla treeniseuraa :)

1 kommentti:

  1. Kiva lueskella teidän kuulumisia välillä, laita kuvia tai videoita joskus :) Teille on muuten haaste http://dracudante.blogspot.fi/

    VastaaPoista