keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet..

Alkuvuoden treenikalenteri alkaa olla hyvällä mallilla. Tiedossa niin uusia kun vanhojakin juttuja.

Peto jatkaa huhtikuun viimeiselle viikolle asti (viim. treenikerta 23.4.) ageja Sannan opissa joka toinen maanantai. Vieraillaan harjakoira-ageissa mikäli meille sellainen mahdollisuus avautuu, jonka lisäksi treenaillaan Sporttikoirahallilla n. kerran - pari kuukaudessa omatoimisesti.

Pedon kanssa osallistutaan epiksiin 25.3.2012 ja katsotaan sen jälkeen miten mennään virallisiin.

Espyn omatoimitottiksiin pitäisi nyt vihdoin ja viimein päästä treenaamaan Pulman kanssa hallissa oloa. Mahdollisuus treenaamiseen on joka toinen sunnuntai, mutta viikonloput tahtovat aina olla hankalia. Täytyy aloittaa nämä treenit Agimestassa heti maaliskuussa, jotta saadaan edes pari kertaa maksetuista vuoroista käytettyä.

Meidät on hyväksytty viimein KKK:n perustottiskurssille joka alkaa helmikuun viimeisellä viikolla ja kestää 5 treenikertaa. Sen lisäksi jatkamme heti siihen perään 4 kerran tarkkistokot, jossa harjoitellaan rauhassa oloa ja keskittymistä häiriön alla.
Jännä mennä ensimmäistä kertaa maksulliseen ja yksityiseen koirakouluun. Varmasti tulen kirjoittelemaan kokemuksia tästä sitten kun päästään aloittamaan.

Pulma on ilmoitettu myös MH luonnekuvaukseen joka on toukokuussa. Tämän lisäksi suunnitelmissa on Korrin luento saalisvietti & palkkaus asioista kesällä sekä tietysti Agirotu Kuopiossa olisi kiva käydä tsekkaamassa parin vuoden tauon jälkeen. Mikäli Pedon kisahommat on selkeet siihen mennessä niin ilmanmuuta osallistutaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti