keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Raunioista kesätaukoa

Kuukausi on taas vierähtänyt viimeisestä blogipäivityksestä, mitähän me ollaan ja ei olla tehty...

Mainitsemisen arvoista on tietysti ainakin se, että saimme hurmaavan bortsun nimeltään Tulppaani (aka Tuli) kahdeksi viikoksi hoitoon. Tuli ja Pulma ovat tunteneet pennusta asti, mutta enpä oisi uskonutkaan kuinka hienosti 2 vkoa meillä vierähti. Kaverukset olivat kuin paita & peppu ja Tuli opetti Pulmalle "koiraa". Kiitos Jessicalle hoidokista! Tulta voi käydä ihailemassa Myytin sivuilla: http://www.myytin.net/tuli.html

Raunioilta jäimme kesätauolle heinäkuun alussa. Päätimme treenikauden leikkimieliseen kisaan, jossa suoritimme telineet, metalliputken sekä luoksepäästävyyden, seuraamisen, paikallaolon ja miljöbanan. Pulma suoritti kaikki osiot mielestäni hienosti. Telineitä ja metalliputkea emme ole treenanneet kuin kerran, joten niissä piti vähän jäädä miettimään. Tottisosuuksista sen sijaan jäi todella hyvä mieli! Sovekoke taitaa sittenkin olla ihan realistinen tavoite suorittaa kuukauden - parin sisään.

Pedon kanssa ollaan käyty tunnollisesti joka keskiviikko kisavalmennuksessa. Pedon mielestä agi on vuoroin ihan törkeen siistiä ja vuoroin ihan täyttä skeebaa. Olen vakavasti harkinnut lelukoiran mukaan ottamista, mutta Pulma on syönyt niiltä kaikilta silmät. Siispä olen vaan keskittynyt itseni kehittämiseen ohjaajana, joka sekin on toki vähän haastavaa jos koira on "näkymätön" eikä suostu kuin kävelemään.

Pulmia on kanssa reenaillut aksaa, jumankekka mulla valuu hiki sen kanssa kentällä. Lähinnä siis siksi että se keskittyy kaikkeen muuhun olennaiseen kun itse aksaamiseen. Ollaan tehty keppejä ja kontakteja sekä vähän yritetty sisäistää että hyppyjä voi joskus olla ihan kaksi tai kolmekin eikä aina vaan sitä yhtä. Aika huumorilla mä loppuen lopuksi otan agilityn sen kanssa. Sillä on potentiaalia kyllä mutta jotenkin multa uupuu nyt semmonen palo tuohon lajiin.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä: päästin Ertin alokastokoryhmään. Mulla vierähti kivi sydämeltä, sillä oon maailman laiskin treenaamaan mitään itsekseni. Mä maksan mielelläni jo pelkästään siitä että on PAKKO mennä. Ekat treenit menikin mukavasti, ja saatiin hyvä muistutus lelupalkan käytöstä luoksetulossa. Pulma pääsi treenien päätteeksi ihanaisten cavalier neitojen ympäröimäksi, joten treenistä jäi varmasti molemmille hyvä mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti