tiistai 6. heinäkuuta 2010

Näytelmiä: Karjaa KR 11.7.2010

Nyt ois sitten tämän vuoden näytelmät näillä näkymin näytelty.

Käväisimme sunnuntaina viimeisessä koitoksessa Karjaalla, jossa tuomarina toimi Marja Kurittu. Tuloksena EH ja AVK3 loistavan arvostelun kera. Kurittu olikin sitten tuomareista ainoa, joka mainitsi Pedon takaliikkeistä ja niiden riittämättömyydestä.

Tänä vuonna kävimme yhteensä kolmessa näyttelyssä, joista tulokset:

Lahti KV 24.4.2010, tuomarina Tuula Plathan, tulos: EH

Helsinki KV 22.5.2010, tuomarina Hans Lehtinen, tulos: H

Karjaa KR 11.7.2010, tuomarina Marja Kurittu, tulos: EH

Olen tosi tyytyväinen Petoon. Kyllä siinä on aimo annos myös showkoiraa, sanokoot mitä sanovat ;) Koira esiintyi iloisesti ja häntä heiluen joka kerta! Peto on aina ollut helppo esittää vapaana, se seisoo hienosti itse eikä liikahdakkaan. Mulla itsellä on ollut opettelemista koiran esittämisessä asettelemalla. Kiitos hyvän opettajan tästäkin on selvitty ja itse olen oppinut samalla paljon.

Kaivopuiston perinteikkään erikoisnäyttelyn ja Helsinki kr:n päätin jättää väliin tänä vuonna. Harmittaa sikäli, kun tuomarina olisi ollut ulkomaalaiset Robert Dunlop Briteistä ja Paul Stanton Ruotsista. Ei yksinkertaisesti vaan löydy enää tarpeeksi mielenkiintoa tähän näyttelytouhuun. Mulla on loma erkkarin aikaan, ja meillä lepää silloin minun lisäksi myös koirat :) Syyskuussa ei säistä tiedä tuon taivaallista, joten meidän on turha mennä katkarapuilemaan kehään.

Kiitokset kaikille niille mukaville ihmisille näytelmäkehien ympärillä, jotka jaksoivat meitä tsempata ja kannustaa. Toivottavasti näemmä samoissa merkeissä myös ensi kesänä!

Ja sitten aiheen ohi. Josko nyt uskaltaisi jo vähän hehkuttaakin: "väärän rotuisen" tulo taloon on edennyt siten, että narttu on aloittanut juoksunsa! Nyt sitten vaan peukut ja varpaat pystyyn, että asiat etenee hyvin ja siemennys onnistuu odotetusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti